Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

No Waste Diner

29 mei @ 18:00 - 20:00

Om voedselverspilling tegen te gaan en bewuster met voeding om te gaan, organiseren wij vanuit de Blauwe Wijk Economie, samen met FoodVia een No-Waste diner. We halen onze voeding op bij verschillende ondernemers uit het Spijkerkwartier, en koken daarmee een lekkere seizoensgebonden maaltijd.

Om deze maaltijd voor iedereen beschikbaar te maken, werken we vanuit het Buy One, Give One systeem. Waarbij we de mensen die het kunnen missen vragen om 2x te betalen, één keer voor zichzelf en één keer voor een ander (dit is puur een verzoek, dus voel je niet verplicht). Dat mag iemand zijn die je zelf hebt meegebracht, maar dat kan ook iemand zijn die wij hebben uitgenodigd. Iedereen met een Gelrepas mag namelijk gratis komen mee-eten, waardoor het voor iedereen uit het Spijkerkwartier mogelijk is om mee te eten.

De maaltijd wordt bereid door een kok van FoodVia, in samenwerking met enkele wijkbewoners. Vind jij het leuk om te komen helpen, of wil je graag iets betekenen met voorbereiding of opruimen. Dan is alle hulp welkom, meld je dan even aan via roel@buurtbaanbureau.nl

Naast onze vaste vrijwilligers, vinden we het altijd leuk als nieuwe mensen komen helpen. Dit kan zowel met de voorbereidingen in de keuken (vanaf 14.00u), als met het afruimen/afwassen.

Meld je wel even aan via de link in de beschrijving hieronder!

Locatie

De Lommerd
Spijkerstraat 185a
Arnhem, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Dazo
E-mail
info@dazo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *