Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

No Waste Diner

3 juli @ 18:00 - 20:00

Om voedselverspilling tegen te gaan en bewuster met voeding om te gaan, organiseren wij vanuit de Blauwe Wijk Economie, samen met FoodVia een No-Waste diner. We halen onze voeding op bij verschillende ondernemers uit het Spijkerkwartier, en koken daarmee een lekkere seizoensgebonden maaltijd. 
 
Om deze maaltijd voor iedereen beschikbaar te maken, werken we vanuit het Buy One, Give Some systeem. Waarbij we de mensen die het kunnen missen vragen om extra te betalen, één keer voor zichzelf en een bijdrage voor een ander (dit is puur een verzoek, dus voel je niet verplicht). Dat mag iemand zijn die je zelf hebt meegebracht, maar dat kan ook iemand zijn die wij hebben uitgenodigd.
Iedereen met een Gelrepas mag namelijk gratis komen mee-eten, waardoor het voor iedereen uit het Spijkerkwartier mogelijk is om mee te eten.
De maaltijd wordt bereid door een kok van FoodVia, in samenwerking met enkele wijkbewoners. Vind jij het leuk om te komen helpen, of wil je graag iets betekenen met voorbereiding of opruimen. Dan is alle hulp welkom, meld je dan even aan via roel@buurtbaanbureau.nl
Naast onze vaste vrijwilligers, vinden we het altijd leuk als nieuwe mensen komen helpen. Dit kan zowel met de voorbereidingen in de keuken (vanaf 14.00u), als met het afruimen/afwassen. Lijkt het jou leuk om te helpen, laat dit dan weten in onderstaand formulier.
Meld je aan voor 1 juli via deze link.
Max 35 personen, vol=vol
 
Mede mogelijk gemaakt door: De Blauwe Wijk Economie en FoodVia

Gegevens

Datum:
3 juli
Tijd:
18:00 - 20:00

Organisator

No Waste Diner
E-mail
roel@buurtbaanbureau.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *