BuurtBaanBureau

BuurtBaanBureau

Het BuurtBaanBureau verbindt werk, klusjes, ondernemers, stages & vrijwilligerswerk met de inwoners in het Spijkerkwartier. Dit kan zowel betaald als onbetaald. Een ontmoetingsplek waar mensen banen kunnen vinden of creëren, ideeën opdoen, waar nieuwe vormen van werk ontwikkeld kunnen worden.

Alles is mogelijk wat Roel betreft. “Ieder mens heeft een talent. Wij willen werken vanuit dat gegeven. Het Buurtbaanbureau doet meer dan het opvullen van een vacature. Van hond uitlaten tot klusbedrijf, van energietransitie tot het ontwikkelen van lokale zorg, er kan hier van alles ontstaan.”

Wij denken dan ook graag met de ondernemers, werkzoekende en alle andere inwoners in de wijk mee. Wilt u meer informatie hierover, kom eens langs bij Dazo of mail naar roel@buurtbaanbureau.nl.

Roel zegt: “Ik vind het een supermooi project. Het idee voor het Buurtbaanbureau is ontstaan vanuit de trainingen voor werkzoekenden die elk jaar bij Dazo worden gegeven. Mensen kunnen daarin hun eigen talent ontdekken en hun droombaan creëren. Duidelijk werd dat er nog een stapje miste. Het eigen netwerk was niet groot genoeg.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *