dBWE zomer uitje

Een Zomeruitje naar Machtig! Cirque de la Liberté: Een Feest van Samenwerking in de deBlauweWij(k)Economie

Terwijl de zon af en toe doorbrak tussen de zomerse regenbuien, maakten we ons op voor een gezamenlijk zomeruitje met alle betrokkenen bij de deBlauweWij(k)Economie. Onze bestemming: de betoverende ASM-Haven in Arnhem, waar de adembenemende voorstelling “Machtig! Cirque de la Liberté” op ons wachtte. Het was een moment van samenzijn en een viering van wat we gezamenlijk hebben opgebouwd in Dazo en het Spijkerkwartier. Zelfs een onverwachte regenbui onderweg kon onze vreugde niet temperen.

Voor iedereen is plek, aan inmiddels best een lange tafel.

Een betoverende show aan de rivier

Ons gezamenlijke uitje bracht ons naar de indrukwekkende locatievoorstelling “Machtig!” van Cirque de la Liberté, gelegen aan de schilderachtige oevers van de Rijn in de charmante ASM-Haven. Elk jaar weten ze ons te betoveren met een magische mix van clowneske acts, acrobatiek, muziek en zang, met de haven als prachtig decor. We maakten de overtocht per pont en waren vol verwondering over deze unieke voorstelling.

Samen genieten en verbinden

Voordat het spektakel begon, genoten we van een eenvoudige maaltijd genaamd “Spaghetti met Olifantentranen”. Terwijl we smakelijke gerechten proefden en verfrissende drankjes dronken, hadden we de gelegenheid om bij te praten en ervaringen te delen. Super tof om iedereen samen te zien en te horen dat we ook over andere onderwerpen konden praten als oesterzwammen, fietsen of energie besparen (-; Elkaar op een andere manier leren kennen versterkt ons gevoel van een gemeenschap.

Een zomerse afsluiting

Ons uitje naar Machtig! was een feestelijke afsluiting van de eerste helft van 2023. Terwijl we elkaar een fijne zomervakantie wensten, keken we vol vreugde terug op wat we samen hebben bereikt. De energie en inspiratie die we uit Dazo halen, zullen ons blijven voeden terwijl we uitkijken naar nieuwe avonturen na de vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *