Jouw project?

Jouw project?

Jouw eigen initiatief beginnen? Dat kan! Woon je in het Spijkerkwartier en heb je een droom om de wijk, de bewoners, en of de leefomgeving mooier te maken? Dan staat deBlauweWijkEconomie voor de buurtbewoners klaar.

’Stefan (Dazo): vanuit je droom werken met passie en je talent op een leuke manier uitdagen is voor mij geen werk maar een leven’’

DeBlauweWijkEconomie is een initiatief voor en door bewoners in het Spijkerkwartier. Samen creëren wij vanuit onze passie een duurzame woon-, werk- en leefomgeving met meer welzijn, verbondenheid en oog voor de natuur. DeBlauweWijkEconomie bereikt dit door bewoners op te leiden en te coachen in het ontdekken en volgen van hun droom. Ook doet DeBlauweWijkEconomie dit door sociaal ondernemerschap te stimuleren. In het Spijkerkwartier leef je samen met ons je passie.

DeBlauweWijkEconomie is: samen ideeën ontwikkelen tot kansen in onze buurt door gebruik te maken van wat er al is. Dit doen we samen met de overheid, kennisinstellingen en bedrijven. Samen komen we verder. Klein is het nieuwe groot. Verrassen met wat er al is. Verbinden, samenbrengen, meerwaarde creëren en actiegericht aan de slag gaan. Samen doen! Jij hebt een idee voor een project in onze wijk, een eigen bedrijfje of je hebt een droom om de wereld een stukje mooier te maken. Maar hoe start je? Stel je eens voor, dat je samen met anderen deze ideeën kunt uitwerken? Je wordt geïnspireerd door de passie van anderen, maakt gebruik van ieders talenten en leert van elkaar. Bedrijven in de buurt en uit Arnhem, onderwijsinstellingen en de gemeente Arnhem willen graag aansluiten en de ideeën tot een succes maken. Synergie optima forma! Droombanen worden namelijk vaker gecreëerd dan gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *