Milieu Centraal

Bij Dazo mochten we Gwen en Yvonne van Milieu Centraal verwelkomen! Hoe kunnen we huishoudens in energiearmoede beter te ondersteunen vanuit het voor hen vertrouwde netwerk? Over deze vraag ontspon zich een boeiend gesprek. Ons antwoord: Wijkbedrijven als ontmoetingsplekken! Buurtactiviteiten brengen bewoners dichter bij elkaar, wat de bereidheid om te helpen vergroot. Laten we gezamenlijk bouwen aan een hechte en ondersteunende gemeenschap.

Vandaag hadden we het genoegen om Gwen en Yvonne van Milieu Centraal te verwelkomen bij Dazo. Een inspirerende ontmoeting waarbij we ons bogen over de vraag van het Energiehulpnetwerk: hoe kunnen we huishoudens die energiearmoede ervaren beter ondersteunen?

Ons antwoord ligt in de kracht van gemeenschap en wijkgerichte initiatieven. We geloven dat wijkbewoners elkaar kunnen ondersteunen door middel van de activiteiten van lokale wijkbedrijven. Door elkaar te ontmoeten en te leren kennen, ontstaat er een band die de bereidheid vergroot om een helpende hand te bieden.

Samen creëren we niet alleen duurzame oplossingen voor energiearmoede, maar versterken we ook de banden binnen de gemeenschap. Laten we blijven bouwen aan een veerkrachtige en ondersteunende omgeving waarin niemand zich buitengesloten voelt.

Gwen en Yvonne op bezoek in Dazo

Gwen heeft een super toffe vlog gemaakt van ons bezoek, die je hier kunt bekijken. Kijk tot het eind van de video en denk mee! We zijn op zoek naar een allesomvattende naam voor wat wij doen bij Dazo. Heb jij een suggestie? Laat het ons weten, we horen graag jouw creatieve ideeën!

Gwen en Yvonne van Milieu centraal op bezoek in Dazo

#Duurzaamheid #EnergieArmoede #Gemeenschapskracht #Dazo #MilieuCentraal #SamenSterk