Ruimte Verhuur

Ruimte Verhuur

Dazo is dé locatie waar creativiteit en circulariteit tot leven komt.

Zodra je binnenstapt, word je meegenomen in een circulaire inclusieve wijk economie. Of je nu komt met je team, een vriendengroep of de hele familie: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben je op zoek naar de een inspirerende omgeving voor een vergadering of bedrijfsuitje? Wij bieden daarbij ook verschillende arrangementen. Natuurlijk altijd uit te breiden, hoe je het zelf wilt!

Highlights
Aantal zalen: 2 zalen
Capaciteit: tot 50 Mensen
Soort locatie: Vergader, receptie, borrel en workshops

Vergaderfaciliteiten
Internet
Draadloos internet
(Wifi) altijd inbegrepen.

Audiovisuele middelen
Videoconferentie (VTC)
Beamer
Geluidsinstallatie

Verhuur Terzake
Terzake is naar wens in te richten met één grote tafel of meerder tafels voor max. 30 personen of een theateropstelling voor max. 50 personen. Huur per dagdeel €90,- excl. BTW.

Verhuur Souterrain
Een studentikoze ingerichte ruimte, waar u ongedwongen kunt overleggen en brainstormen. Max. 16 personen Huur per dagdeel €50,- exclusief BTW. Inclusief koffie/ thee/ water*

Er kan ook een combinatie worden gemaakt van Terzak en het Souterrain. Huur per dagdeel €130,- excl. BTW. Inclusief koffie/ thee/ water*

Catering
Wij bieden een vergaderarrangement per dagdeel. Wilt u bij ons lunchen? Dat kan, wij werken samen met de catering No Waste en de Roaming Chefs. Ook kunt u lunchen in de wijk. Het Spijkerkwartier kent leuke adresjes; van eten in bakkerij Tom van Otterlo, een lekker salade bij Thialf tot een heerlijk broodje bij Soundtrack. Een lunchpakketje voor een wandeling is ook mogelijk!

Dagdeel:
Ochtend: 8.00 -12.00 uur
Middag: 12.30 -17.30 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur

Ligging en bereikbaarheid:
Bij het stadscentrum
Nabij openbaar vervoer
Betaald openbaar parkeren

Wil je graag meer informatie? Neem gerust even contact met ons op!

Maatwerk

Een ruimte huren kan het begin zijn van een dag(-deel) om de wijk en haar bewoners te leren kennen. Vraag naar de mogelijkheden van een wandeling naar de tuinen van het Spijkerkwartier, een wijkrondleiding enzovoort. We denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *