SpijkerZwam

SpijkerZwam

Wist jij dat er een oesterzwammenkwekerij genaamd SpijkerZwam in het Spijkerkwartier gevestigd is? Met een hart voor circulariteit, kweken zij op koffiedik van enkele grote kantoren in centrum Arnhem. Koffiedik bevat namelijk nog steeds veel voedingsstoffen. Genoeg om oesterzwammen op te kweken. De oesterzwammen van SpijkerZwam zijn een gezond, lokaal en smakelijk ingrediënt voor snacks of een gevarieerd menu met minder vlees.

De oesterzwammen van SpijkerZwam worden als vegetarische lekkernij geleverd aan FoodVia, Sound&Soul, Eetwinkel Stroom, Brickstreet en vele anderen. Wil jij zelf kokkerellen met verse lokaal gekweekte oesterzwammen? E-mail dan naar verkoop@spijkerzwam.nl. Bij beschikbaarheid krijg je bericht.

Heb jij door al het thuiswerken ook veel koffiedik? Gooi het niet weg maar ga zelf je eigen oesterzwammen kweken met de Zwamdoos. SpijkerZwam levert deze kweekset met handleiding om op je eigen koffiedik oesterzwammen te kweken. Het is een genot om je zelf geteelde oesterzwammen thuis te oogsten. Om iedereen kennis te laten maken met dit mooie circulaire proces is de Zwamdoos een geweldig hulpmiddel om je eigen oesterzwammen op je aanrecht te kweken. Een echte aanrader dus!

Tevens kunnen geïnteresseerden hun email achterlaten bij Dazo of mailen naar verkoop@spijkerzwam.nl. Indien we voorraad over hebben, verkopen we ook lokaal. Wij zijn voor en door de buurt! De oesterzwammen worden geleverd in een papieren groente zak met een inhoud van 250 gram of 500 gram. De vergoeding voor 250 gram is € 3,65, voor 500 gram € 6,95. De prijs van een Zwamdoos van 2,5 ltr is € 15,-  

Volg SpijkerZwam op Instagram, Facebook en via https://mijnspijkerkwartier.nl/pagina/spijkerzwam voor meer informatie en een kijkje achter de schermen!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *