Stage lopen bij Dazo?

Stage lopen bij Dazo?

Nieuwe studenten leren kennen, nieuwe ervaringen opdoen en tegelijkertijd bezig zijn om het Spijkerkwartier een stukje mooier te maken. Ben jij geïnteresseerd om stage te lopen bij Dazo? Lees dan verder.  

Stage zoeken 

Aangenaam, ik ben Lotus. Een van de studenten die stage loopt bij Dazo. Zo rond april begon ik met het zoeken naar een stagebedrijf. Vooral een interessant en leuk stagebedrijf. En dan zou ik er ook nog graag veel van willen leren. Ik denk dat ik bij een goed stagebedrijf meer zou kunnen leren dan dat ik die tijd besteed aan lessen. Ik vond mijn stage bij Dazo, in de stad waar ik tot voorkort vaak kwam. Dazo werkt aan projecten en initiatieven om van de wijk een mooiere plek te maken door het Spijkerkwartier te verduurzamen en buurtbewoners samen te laten komen. 

Werken bij Dazo 

Het leuke aan Dazo vind ik dat verschillende buurtbewoners meehelpen om van het Spijkerkwartier een duurzame community te maken. Ik werk hier samen met andere studenten van verschillende opleidingen en steden. Om deze redenen hangt er een positieve, informele sfeer. Dat maakt een dag werken veel gezelliger. Er is veel ruimte voor vrijheid en je kunt in verschillende ruimtes terecht om te werken aan je project of andere taken. Dazo ligt in het Spijkerkwartier van Arnhem op de Spijkerstraat 125. Gelukkig is het goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort loop je 5 minuten naar de locatie. 

Mijn opdracht 

Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van blogs en het ontwerpen van het voedingsetiket van de lokaal ingemaakte Oesterzwammen in samenwerking met FoodVia. Dazo kweekt Oesterzwammen op koffiedik dat wordt langsgebracht door buurtbewoners of word opgehaald bij bedrijven. Zoals bij een echte opdrachtgever werk ik aan verschillende projecten tegelijkertijd. De opdrachten die mij toegewezen worden, vind ik echt leuk om te doen en daarnaast past het goed binnen mijn studie. Er wordt rekening gehouden met wat ik kan en wat ik zou willen. Daarnaast is het super fijn dat de werknemers bij Dazo de tijd voor mij nemen om over mijn ontwikkeling te praten en feedback te geven.  

Ben jij geïnteresseerd geraakt om stage te komen lopen bij Dazo? Of zou jij als buurtbewoner jouw steentje bij willen dragen aan een circulaire economie? Neem dan vooral contact met ons op! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *