Vacature fietsenmaker bij Spijkerbikes.

Bij Spijkerbikes zoeken we een enthousiaste fietsenmaker die zijn passie wil delen en anderen wil inspireren. Als fietsenmaker/leermeester coördineer je de werkzaamheden en leer je deelnemers het vak door samen fietsen te repareren en op te knappen. Je biedt technische ondersteuning en steun aan deelnemers/vrijwilligers.

Word jij de nieuwe Spijkerbikes fietsenmaker/leermeester?

Heb jij een passie voor fietsen en wil je jouw kennis en vaardigheden delen met anderen? Ben je een enthousiaste teamspeler die graag samenwerkt en anderen inspireert? Dan is deze vacature iets voor jou! Spijkerbikes, onderdeel van deBlauweWij(k)Economie, is op zoek naar een professionele fietsenmaker/leermeester die de coördinatie van Spijkerbike op zich wil nemen.

Spijkerbikes team

Bij Spijkerbikes is een hechte groep deelnemers met al de nodig kennis en ervaring actief. Als fietsenmaker/leermeester is jouw rol deze groep te coachen en samen te werken aan het repareren en opknappen van fietsen. Dit houdt het coördineren van de werkzaamheden in, maar vooral ook het inspireren van de deelnemers. Je biedt technische ondersteuning bij reparaties en deelt jouw expertise en passie voor het vak.

Op maandag en woensdag staan de deuren van Spijkerbikes open en werken er 3 à 5 deelnemers met verschillende niveaus van fietsreparatie. Samen vormen jullie een team dat elkaar ondersteunt en van elkaar leert. Bij Spijkerbikes hechten we waarde aan een goede samenwerking en een prettige werkomgeving. Zo lunchen we gezamenlijk met deelnemers van de andere initiatieven in Dazo. Dazo is de broedplaats van deBlauweWij(k)Economie waar Spijkerbikes is gevestigd. De lunch is niet alleen een moment om te genieten van een maaltijd, maar ook om ervaringen te delen, ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren.  

Gezamenlijk lunchen in Dazo

Hoewel het niet noodzakelijk is, waarderen we aanvullende competenties zoals kennis van oude fietsen en het vermogen om goed te communiceren met mensen die de taal niet goed beheersen. Als je daarnaast ook Engels spreekt, is dat een pluspunt gezien onze diverse groep mensen.

De functie van professionele fietsenmaker/leermeester is voor 2 à 3 dagen in de week, in ieder geval op maandag en woensdag. We zoeken iemand die zich voor langere tijd aan ons wil verbinden en een waardevolle bijdrage wil leveren aan ons team. De vergoeding is bespreekbaar en afhankelijk van ervaring, expertise en commitment.

Herken jij jezelf in dit profiel of een deel daarvan? Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheid om bij het maatschappelijk wijkbedrijf Spijkerbikes aan de slag te gaan als professionele fietsenmaker/leermeester? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Je kunt Christiaan Enklaar bereiken via christiaan.enklaar@dazo.nl of telefonisch via 06 19430660.

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen de passie voor fietsen én mensen te delen! Meer informatie op de website https://www.spijkerbikes.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *