Wij zijn hier

Maatschappelijke initiatieven, van buurthuizen tot werkplaatsen en van buurttuinen tot eetclubs, zijn de sleutel tot het oplossen van samenlevingsproblemen. Ze zijn altijd al aanwezig in de buurt. Hier, precies hier, worden dagelijks antwoorden gevonden voor dringende maatschappelijke uitdagingen. De oplossingen liggen binnen handbereik in onze gemeenschappen.

Wij zijn hier

Wij zijn lokale bewoners van deze prachtige buurt en zijn nauw verbonden met de behoeften van onze gemeenschap. Wat centraal staat voor ons zijn verbinding, het creëren van kansen en het creëren van een circulaire inclusieve wij(k)economie. Het initiatief begint bij ons als betrokken wijkbewoners. Er zijn mensen zoals wij in elke buurt, en dit is het moment om de kracht van onze gemeenschappen optimaal te benutten. Zowel de overheid als lokale wijkbedrijven delen dezelfde doelstellingen, maar desondanks blijkt samenwerken vaak een uitdaging. Waarom is dat eigenlijk? Wij geloven dat we allemaal bondgenoten zijn en dat we door gezamenlijke inspanningen verder kunnen komen. Laten we samenwerken en de potentie van onze wijk versterken!

Wij zijn hier. In samenwerking met LSA.

BENUT ONZE GEMEENSCHAPSKRACHT

Met deze landelijke campagne voor gemeenschapskracht laten wij in samenwerking met Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners (LSA) zien dat de antwoorden op de maatschappelijke problemen van vandaag gevonden kunnen worden in de gemeenschappen in onze steden en dorpen, wijken en buurten. Werk met ons samen, zoek ons op, geef ons ruimte.
WIJ ZIJN HIER!

https://www.wijzijnhier.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *