BuurtGroenBedrijf

BuurtGroenBedrijf

Het BuurtGroenBedrijf is een ondernemend buurtinitiatief dat zich heeft georganiseerd als stichting zonder winstoogmerk. Het BuurtGroenBedrijf is een wijkbedrijf. Iedereen mag mee doen met het onderhouden van het groen, het aanleggen van projecten of een inplant of schoonmaakactie. Jong en oud, intensief of extensief. Het is een sociale onderneming voor, door en met de mensen die bij de wijk betrokken zijn. Het wijkbedrijf wordt, in samenwerking met partners, vorm gegeven door het ondernemersteam.

Bart Zoutenbier vormt de spil binnen het BuurtGroenBedrijf. Hij is voorman, hovenier en jobcoach. Daarnaast is hij oplossingsgericht en inventief, de man in de praktijk. Door zijn jarenlange werkzaamheden en observaties in het groen, weet hij door ervaring op eigenzinnige en doeltreffende wijze de werkzaamheden terug te brengen tot de essentie.

Bart & Jolanda

Jolanda verstaat haar vak en koppelt kennis, visie en praktijk aan elkaar. Ze bedenkt en vertaalt. Ze loopt altijd een paar stappen vooruit, ze ziet de uitdagingen en zoekt naar oplossingen. Jolanda biedt op deze manier een andere kijk op de werkelijkheid en aan de partners van het BuurtGroenBedrijf nieuwe mogelijkheden voor de uitdagingen die er liggen in de buitenruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *