Verhuur

Verhuur

Zodra je binnenstapt bij Dazo, word je meegenomen in een circulaire en inclusieve wijk economie. Of je nu komt met je team, een vriendengroep of de hele familie: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je op zoek naar de een inspirerende omgeving voor een vergadering of bedrijfsuitje? Wij bieden daarbij ook verschillende arrangementen. Natuurlijk altijd uit te breiden, hoe je het zelf wilt!

Highlights:
Aantal zalen: 2 zalen
Capaciteit: tot 50 Mensen
Soort locatie: Vergader, receptie, borrel en workshops

Faciliteiten standaard inbegrepen:
Wifi

Faciliteiten tegen meerprijs:
Beamer + scherm
Flippover
VTC (videoconferencing)
Verrijdbaar scherm

Verhuur Terzake
Terzake is naar wens in te richten met één grote tafel of meerder tafels voor max. 30 personen of een theateropstelling voor max. 50 personen. Huur per dagdeel €80,- excl. BTW.

Verhuur Souterrain
Een studentikoze ingerichte ruimte, waar u ongedwongen kunt overleggen en brainstormen. Max. 16 personen Huur per dagdeel €50,- exclusief BTW.

Catering
Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van catering. Kies uit een van de onderstaande opties, of kies voor ‘maatwerk’, dan nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden af te stemmen.

Standaard vergaderarrangement: koffie, thee, water, koekje à  €5,50 p.p.

Lunch basis: 2 desembroodjes p.p. + koffie/thee/water/melk/karnemelk à  €15,00 p.p

Lunch luxe: 2 desem broodjes p.p./ koffie/ thee/ water/ soep/ duurzaam hapje/ fruit 1 p.p./ melk/ karnemelk/ vruchtensap à  €18,00 p.p

Lunch soep: Soep met 2 broodjes à  €15,00 p.p

Verder bieden we diverse frisdanken, bier, wijn en hapjes aan.

Dagdeel:
Ochtend: 8.00 -12.00 uur
Middag: 12.30 -17.30 uur
Avond: 18.00 – 21.00 uur

Ligging en bereikbaarheid:
Dazo ligt midden in het bruisende Spijkerkwartier. Dit is nabij het stadscentrum en nabij openbaar vervoer. In de omgeving is betaald parkeren.

Maatwerk
Een ruimte huren kan het begin zijn van een dag(-deel) om de wijk en haar bewoners te leren kennen. Vraag naar de mogelijkheden van een wandeling naar de tuinen van het Spijkerkwartier, een wijkrondleiding enzovoort. We denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.